Om oss

Midt i matfatet

Toten Løkpakkeri ligger på Balke Gård, Skreia, midt i Totens rause matfat og tett på dyktige og erfarne løkprodusenter. Pakkeriet ble etablert i 1997 av en framsynt løkbonde, Odd Hveem, som utover 2000-tallet godt hjulpet av familie og andre dyktige medarbeidere, bygde opp en ekspansiv og solid bedrift. Toten Løkpakkeri er i dag hovedleverandør av løk til Coop, Norges nest største dagligvarekjede. I tillegg leverer vi til Bunnpriskjeden og enkelte engroskunder.

Garantert nok

Vi har nok norsk løk til å forsyne markedet i 9-10 av årets 12 måneder. For å sikre den norske forbrukeren løk resten av året, leveres det importert løk fra forskjellige deler av verden fra juni til august.

Garantert kvalitet

Bedriften har topp moderne produksjonsutstyr og det er investert betydelige ressurser i nyskapende og framtidsrettet teknologi for å sikre at produktene har topp kvalitet når de sendes fra pakkeriet.

Garantert levert

Vår faste og pålitelige transportpartner er K. Olsby Transport as på Lena, Østre Toten. Transportselskapet har lange tradisjoner innen transport av temperaturregulert gods for landbruket og er en viktig samarbeidspartner for store lokale grønnsakspakkerier.