Butterdeigsterte med løk og snøfrisk med rødløk og timian

Når været innbyr til innekos og god mat, prøv denne deilige terten som Anne Mari har tilrettelagt for oss. Den er bare kjempegod!

Ingredienser

250g assortert løk
2 ss smør
1 ss timian (tørket)
175g butterdeig (frossen)
100g Snøfrisk med rødløk og timian

Slik gjør du

Tin butterdeigsplatene. Kjevle dem ganske tynne, skjær med en skarp kniv enten firkanter eller stikk ut runde emner, 10-12cm. Legg på løk og legg ost over, brett deigen over, bruk en gaffel og «lås» rundt kantene. Lag et par blader av deigen og legg oppå til pynt. Pensle med egg og stek på 200 °C i ca. 15 minutt (lys brun).

Ypperlig forrett, både varm og kald.

Oppskrift og tilrettelegging: Anne Mari Amlien

Flere oppskrifter